hele plein allen onherkenbaar

KDV, PSZ en BSO

Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang biedt verschillende soorten opvang bij Kindcentrum de Landridder (in de BORG). Zo bieden we peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, kinderopvang voor kinderen van 3 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 7 jaar. BSO kinderen van 7 jaar en ouder kunnen naar BSO het Landhuis. Deze vestiging ligt tegenover de Landridder (in één van de schoolwoningen).

KDV 3+ de Landridder

Bij de 3+ groep stimuleren wij peuters bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en bereiden ze voor op het kleuteronderwijs. Peuters kunnen heerlijk spelen met hun leeftijdsgenootjes met spelmateriaal dat specifiek is afgestemd op hun behoeften en mogelijkheden. Tweemaal in de week bieden wij de kinderen peutergym.

 

KDV de Landridder is elke werkdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Ook is er verlengde opening mogelijk vanaf 7.00 uur of tot 18.30 uur.

 

PSZ de Landridder

Tijdens een dagdeel op de peuterspeelzaal worden er allerlei ontwikkelingsgerichte activiteiten met de kinderen gedaan. Vrij spelen binnen en buiten is net zo belangrijk als creatieve activiteiten zoals plakken, knippen en kleien. De themagerichte activiteiten sluiten aan bij de ervaringen en beleving van de peuters. De kinderen krijgen gymles tijdens de wekelijkse peutergym. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

 

De peuterspeelzaal is 4 ochtenden per week geopend van 8.15 tot 12.15 uur.

 

BSO de Landridder en BSO het Landhuis

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij BSO de Landridder kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. De jongere kinderen gaan naar BSO de Landridder. Daarna stroomt uw kind door naar BSO het Landhuis, dat direct naast het gebouw de Borg ligt.

 

Bij het Landhuis kunnen kinderen kiezen door middel van ons activiteitcarrousel uit verschillende activiteiten; creatief, sport, koken, techniek en buitenactiviteiten. In de vakanties bieden beide BSO vestigingen een speciaal activiteitenprogramma.

 

De Landridder en het Landhuis zijn elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

 

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

 

GO! Kinderopvang 

 

Kindcentrum de Landridder  Pauwenburg 6 

telefoon 0320-320012 

PSZ 0320-294921 

GO! Kinderopvang 

 

BSO het Landhuis 

Bouvigne 13-15 

telefoon 0320-320137 

telefoon 0320-320136 

GO! Kinderopvang

 

Bezoekadres De Schans 19-09

Postbus 2052, 8203 AB Lelystad

Telefoon 0320 – 294 900

E-mail info@go-kinderopvang.nl