hele plein allen onherkenbaar

Protocollen

U vindt hieronder de protocollen die gelden op 3Sprong.

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de afspraken die gelden in geval van calamiteiten of bijzonderheden. Zo komen u en wij niet voor verrassingen te staan.

 

Wij geven u ook graag een korte uitleg bij enkele protocollen:

 

 

 

Pestprotocol

Informatie over pesten en de aanpak hiervan. Het pestprotocol vindt u hieronder.

 

Protocol grensoverschrijdend gedrag

Hierin vindt u informatie over de aanpak van agressief gedrag, geweld, discriminatie.  U kunt dit protocol opvragen via  Documenten aanvragen | SCPO Lelystad (scpo-lelystad.nl)

 

Klachtenregeling

Informatie over het indienen en de afhandeling van klachten is op te vragen via de website van SCPO: Documenten aanvragen | SCPO Lelystad (scpo-lelystad.nl) 

 

Privacyprotocol

Het privacyprotocol van SCPO kunt u opvragen via de website van SCPO: Documenten aanvragen | SCPO Lelystad (scpo-lelystad.nl)

 

Social media protocol

Het social media protocol van SCPO kunt u opvragen via de website van SCPO: Documenten aanvragen | SCPO Lelystad (scpo-lelystad.nl) 

 

Hoofdluisprotocol

Informatie over het hoofdluisprotocol kunt u hieronder bij de downloads vinden Zie hiervoor het bestand "2 Hoofdluisprotocol".
Begin van ieder schooljaar wordt er een brief aan de ouders gestuurd. Zie hiervoor het bestand "3 jaarlijkse brief naar ouders mbt luizencontrole". 
Meer informatie over hoofdluis en de behandeling ervan kunt u ook vinden op de website van de RIVM (https://www.rivm.nl/hoofdluis) en op de website van de luizenkliniek https://www.luizenkliniek.nl/ of in de folder over hoofdluis van het RIVM. Zie hiervoor het bestand "RIVM Folder Hoofdluis".
 

 

Verder vindt u hieronder nog een aantal - meer praktische - protocollen, waarvan de namen voor zich spreken.

 

Voor het lezen van de artikelen hebt u een PDF-reader nodig.
U kunt die eventueel downloaden